My wiki:Ophavsret

From Med omtanke!
Jump to navigation Jump to search

Læs dette med stor opmærksomhed!

Alt hvad du finder på dette website er omfattet af den almindelige lovgivning omkring ophavsret!

Copyrights

Six Thinking Hats®, Parallel Thinking®, Sur/Petition™, Six Value Medals® med flere er registrerede varemærker, som tilhører Edward de Bono.

I alle undervisnings sammenhænge må Edward de Bonos navn og disse varemærker kun bruges af autoriserede personer. Dette tjener blandt andet til at sikre, at kunder, elever og kursister får den optimale undervisning og service.

Det er således ikke tilladt for ikke autoriserede personer, organisationer eller virksomheder at benytte Edward de Bonos navn værktøjer eller varemærker i forbindelse salg af produkter, undervisning, vejledning, konsulting, kurser - eller andre forretningsmæssige aktiviteter.

Henvend dig til os, hvis du ønsker at anvende materialet - eller hvis du støder på uautoriserede oversættelser: asset<at>asset.dk.

Hele indholdet på dette website er naturligvis beskyttet af loven om ophavsretten, indholdet tilhører altså den enkelte foratter.

Hvis du er interesseret i at anvende materialer og værktøjer i forbindelse med eksempelvis skoler, frivilligt arbejde eller til andre offentlige formål - så kontakt os for at høre om de mange erfaringer og muligheder der foreligger.

Samtlige Edward de Bonos materialer er omfattet af loven om ophavsret. Alle personer eller firmaer som bruger eller ønsker at bruge eksempelvis Six Thinking Hats® (tænkehattene™) skal henvende sig til Asset Concept ApS for at sikre sig, at deres brug af materialer med mere er fuldt lovlig.

Trademarks / Varemærker

Disse varemærker kan du bruge frit under forudsætning af at du henviser til disse her på FolkeskoleWiki læs mere her: Baggrund:Parallelle varemærker.

  • Folkeskole med omtanke™.
  • Parallelle værdier™ / Parallel values™
  • Parallelle holdninger™ / Parallel attetudes™
  • Parallel handling™ / action™ - vs. Symmetrisk handling™/action™
  • Parallel adfærd™ / behavior™ - vs Symmetrisk adfærd™/behavior™

Lukket område for Folkeskole med omtanke™

Specielt skal du være opmærksom på at alle undervisningsmaterialer vedrørende tænkehattene og CORT tilhører Asset Concept og Edward de Bono. Du skal være velkommen til at donere bidrag, ved at tilføje nye øvelser, kommentarer og andre bidrag - de bidrage som lægges under de lukkede afsnit indegår som en del af det beskyttede materiale. De materialer du lægger ind under overskriften MO: må altså kun bruges af autoriserede undervisere!

Du får kun adgang til undervisningsmaterialet efter at have gennemgået de to dages lærer uddannelse, og i kraft af at du logger dig på med en adgangsgivende konto acceptere du også betingelserne for brug og udvikling af undervisnings materialerne.

Åbent område

Du må ikke indlægge materialer her som tilhører andre rettighedshavere. Vær helt sikker på at du overholder de almindelige regler for kildeanvisning, referencer og anerkendelser.

Det danske Wipikedia

Du skal naturligvis overveje og dine bidrag retteligen hører til i et egentligt leksikon - sådanne bidrag bør naturligvis lægges på på det "rigtige" danske Wipikedia.

Det danske Wikipedia er dog primært beregnet til at indeholde leksikale informationer! FolkeskoleWiki er beregnet til alle andre informationer som kan være relevante i folkeskole sammenhæng. Altså kan du principielt bruge Folkeskole Wiki til alle typer af informationer, af blivende værdi, som ikke passer ind i det danske Wikipedia.