Forside for skribenter

From Med omtanke!
(Redirected from My wiki:Forside)
Jump to navigation Jump to search

Du er meget velkomme til at bidrage til de åbne sider - kan du finde under kategorien Åbne Sider


Introduktion

Hvis du ønsker at bidrage med indslag i dette wikipedia bør du først sætte dig lidt ind i hvordan du gør dette og du bør måske også se lidt på den eksisterende struktur.

Vi har et par interne sider - fx Wiki muligheder - som måske kan give dig nogle ideer om hvad du kan. Og der findes en meget lang række eksterne sider som kan give dig tips om alverdens brug af dette medie. Se eksempelvis disse sider (du må gerne tilføje links til sider på dansk, hvis du finder nogen der er relevant

  • Din tilføjelse her


Diskussion

Vi går ikke ind for debat, da vi bruge parallel tænkning, men under fanebladet 'Diskussion' kan du kommentere næsten alle artiklerne på disse sider. Altså hvis du ikke kan forbedre direkte på siderne, så er du alligevel velkommen til at tilføje kommentarer eller forslag på diskussions siderne.


Tekniske hjælpmidler

Din browser er indgangen til alle informationerne på disse sider og det er også her du finder den editor som du bruger for at rette i siderne. Det er et væsentligt element at processen er så enkel som mulig. Altså skal du bruge så få "koder" som muligt og for alles skyld bør du ikke gøre det mere avanceret end nødvendigt.

Et ganske godt tip er at du kan bruge den seneste version af FireFox, den har nemlig en stavekontrol, noget som mange vil sætte pris på - når vi der fik 3 i stavning skriver her. :-)

Hvis du skal installere FireFox skal du bruge følgende:

Med IE Tab kan du åbne sider som kræver forskellige Microsoft udvidelser, det kan være ndøvendigt for visse websider, og det ville være lidt surt hvis du ikke kunne åbne din webbank længere. (Hvis du ikke har denne slags problemer kan du vælge at droppe Explorer).

Man kan også, hvis man foretækker Explorer hente et staveplugin det finder du her:

Det kan ske at man skal højreklikke i indskrivningsfeltet og vælge "gennemtving stavekontrol i dette felt" for at få det til at virke, men ellers er det udmærket, nemt og ligetil.

Tilføj dine egne tips her

Oversigter