Forside

From Med omtanke!
Jump to navigation Jump to search

Velkommen til Medomtanke.dk

Ved vi ikke bedre.... ja, så gør vi kun det gode?

Vær med til at udfolde en Folkeskole med omtanke!

Omtanke nu!

Medomtanke.dk tilbyder kurser i hvordan folkeskolelærerne kan undervise folkeskoleeleverne i omtanke!

Hver skole kan nøjes med en, eller få lærer, afhængig af skolens størrelse. Kurserne vil blive afholdet løbende for 15-20 lærer pr hold. Undervisningen foregår på non-profit basis!

Kurset varer to dage, hvor du lærer at bruge CoRT materialet, og du lærer at guide eleverne. Du kan, via en række korte lektioner, give alle elever på din skole de første redskaber til omtanke - Efter at du har gennemført dette vil du få fuld adgang til at undervise i CoRT og eleverne kan efterhånden selv vælge blandt materialerne, efter behov. Når CoRT er indarbejdet kan du begynde at introducere eleverne for De seks tænkehatte®!


Du kan være med - sæt en ny standard for en konstruktiv, kreativ og kritisk udvikling på din folkeskole!


Gå på opdagelse på Medomtanke.dk, og kontakt assetdk-på-outlook.dk for at høre hvordan du kan være med!


Six Thinking Hats®

Alle kan lære at bruge de De seks tænkehatte® i skolen - metoden og materialet er designet sådan at folkeskolelærerne nu kan undervise elever, i indskolingen, mellemskolen og udskolingen. Materialet kræve et minimum af forberedelse og én autoriserede lærer kan undervise så mange elever som han eller hun orker - dog kun på den skole hvor denne lære er ansat!
Dette betyder eksempelvis at du som lærer kan guide eleverne til at brug tænkehatten via 6-12 korte lektioner.
Resultaterne viser sig allerede efter den første lektion!
Det som du lærer eleverne kalder vi omtanke, fordi dette ord ikke finde på engelsk kaldes dette blandt andet for Stærk tænkning (Strong Thinking) i [Hvorfor Lateral tænkning? Singapore], Lateral tænkning eller CoRT i England. Disse begreber omhandler det samme og er generelt et stærkt alternativt til vertikal og horisontal tænkning - heraf betegnelsen stærk tænkning! Læs mere om de tre begreber her: Lateral Tænkning.

Brug af CoRT og De seks tænkehatte® i Danmark/Scandinavien

Hverken CoRT eller Tænkehatten må ikke bruges uautoriseret.

Det betyder at du altid skal gennemgå et autorisations kursus for at få lov til at udervise eller faciltere andre - dette gælder for i folkeskolen, andre skoler, videregåendeuddannelser og virksomheder.
Er du i tvivl om de kursus du allerede har gennemgået er et kursus som giver dig denne autorisation skal du kontakte Asset Concept: via: assetdk-at-outlook.dkHjælp til nye brugere og skribenter

Der er endnu ikke mulighed for at oprette sig - skriv til assetdk-at-outlook.dk hvis du ikke kan vente!Medomtanke.dk er fortsat under udvikling

Der er nu åbnet for Medomtanke.dk - men vi arbejder stadigt på at indføre nye features.

Du kan endnu ikke logge på!


Adgangforalle.jpg
Kan du ikke læse så hent et program der kan læse teksterne op for dig her: Adgangforalle.dk


Interne links


Main Page